O Nama

SCA postoji od 1995. godine, ali je kao preduzeće u privatnom vlasništvu osnovano 2002. godine. Od samog početka, SCA se bavi konsaltingom i softverskim inženjeringom u oblasti industrijske automatizacije sa posebnim akcentom na PLC/HMI tehnologiju, prenos podataka i sisteme za lokalni i daljinski nadzor i upravljanje procesima (SCADA sistemi). U ovoj oblasti, SCA ima niz referenci kako na inostranom tako i na domaćem tržištu.

Kao rezultat velikog iskustva u oblasti komunikacionih tehnologija za prenos podataka, SCA je ušao u segment satelitskog praćenja vozila i flotnog menadžmenta za klijente sa velikim voznim parkovima. U ovoj oblasti, SCA je autor kompletne tehnologije (TERA sistem) koja je svoju primenu našla u mnogim kompanijama na teritoriji cele Srbije.

SCA ima kvalitetan kadar, koji čine diplomirani inženjeri elektrotehnike. Naš tim je u mogućnosti da pruži kvalitetne konsalting usluge kao i da ponudi kompletno rešenje “ključ u ruke” u svim oblastima kojima se bavimo.

SCA od 1995. godine ima intenzivnu saradnju sa firmom Festo na polju razvoja softvera za Festo opremu. Ovaj razvoj obuhvata drajvere za Festo PLC opremu kao i namenske komunikacione drajvere za Festo SCADA sistem (VipWin / zenOn). SCA je autor OPC tehnologije (Festo OPC EasyServer) koja je u prodajnom programu firme Festo kao i EasyGSM proizvoda namenjenog za SMS komunikaciju sa Festo PLC opremom.

Pored saradnje sa firmom Festo na razvoju softvera, SCA je i lokalni distributer Festo opreme.

  • PIB: 102093965
  • MB: 08772053
  • ŠD:  7112